top of page

Proefschrift ontwerp

Gefeliciteerd, je nadert het einde van je PhD-reis!

Het is tijd om je aandacht te richten op je verdediging en al het harde werk dat je hebt verricht samen te brengen in een prachtig boek. Of je nu een duidelijk beeld hebt van hoe je wilt dat je proefschrift eruitziet, of helemaal geen idee hebt, ik sta klaar om je te assisteren.

Aangezien elke universiteit verschillende eisen heeft, nodig ik je uit om contact op te nemen zodat we kunnen bespreken wat zowel jouw universiteit als jijzelf voor ogen hebt voor je proefschrift.

"Sabela designed the cover of my PhD thesis and the accompanying invitation. She did an amazing job turning my ideas into an actual design. Communication was always clear, and the process went very smoothly. She is kind and creative, and her work is of great quality. I would highly recommend her!"

Mandy Gruijs, Amsterdam UMC

Enkele dingen om te overwegen

Omslag
Ik kan de omslag helemaal ontwerpen, of het nu gebaseerd is op jouw creatieve ideeën of mijn eigen inbreng. Je kunt me ook jouw bestaande ontwerp toesturen, en ik zal je dan voorzien van waardevolle suggesties om het naar een professioneler niveau te tillen.

Uitnodiging
Het ontwerp van de uitnodiging is inbegrepen in de prijs voor de omslag en het pakket.


Binnenwerk
Je kunt veel aspecten van de lay-out van het interieur aanpassen, denk aan: lettertypen, regelafstand, kleuren, koppen, aantal kolommen, enz.


Deadlines
Plan vooruit en begin vroeg. Het kan voorkomen dat je enkele weken voor de verdediging al hardcopies van je scriptie wilt hebben. Houd er rekening mee dat de drukkerijen tijd nodig hebben om de boeken te produceren en te leveren.

Lekenpraatje
Wil je een lekenpraatje waarmee je indruk kan maken maken op de commissie, familie en vrienden? Ik kan je helpen bij het creëren van een meeslepend verhaal en een mooi ontwerp van de slides. Neem contact op om de details te bespreken.

Laat je proefschrift ontwerpen

Neem contact met me op als je wilt dat ik je proefschrift ontwerp. We kunnen je ideeën en wensen bespreken, dit kan per e-mail of per videogesprek. Je kunt ook contact met me opnemen als je gewoon wat vragen of zorgen hebt over het proces.

Ik ben geïnteresseerd in:

Bedankt voor het insturen!

bottom of page